WANDELARRANGEMENT
Deventer leent zich goed voor stadswandelingen. Ook in de mooie omgeving zijn verschillende wandelroutes uitgezet. Voor het wandelarrangement hebben wij een uitgebreide collectie routekaarten en beschrijvingen klaarliggen. Natuurlijk krijgt u van ons tips en kunt u ook een lunchpakket samenstellen om mee te nemen.


FIETSARRANGEMENT
Als u wilt, kunt u er vanaf Shelter36 met de fiets op uit. Wij hebben voor u diverse fietskaarten voor tochten in en rond Deventer. Natuurlijk krijgt u van ons tips en kunt u ook een lunchpakket samenstellen om mee te nemen.


ORAKELARRANGEMENT
Ooit al eens willen orakelen? U krijgt gedurende uw logeerperiode de beschikking over middelen, die het orakelen aansturen. U kunt kiezen uit de voyager-tarot, de Golden Dawn tarot, medicijnkaarten en I Ching. Bij elke orakelvorm wordt een korte handleiding verstrekt. Bovenal geldt hier dat 'de taal' van het orakel niet zomaar te verstaan valt, middels beelden en symbolen wordt het mysterie en het proces, waarin men zich bevindt, onthuld.

VERWENARRANGEMENT
Het verwenpakket is tevens een verrassingspakket: behalve olie, muziek en heerlijke geuren, wordt u verrast met enkele extra's, die helpen om u die totale ontspanning te laten ervaren en intens te genieten van de rust en de sfeer in de Shelter. U waant zich in een andere wereld, waar de zintuigen geprikkeld worden en de tijd stil is blijven staan.


PICKNICKARRANGEMENT
U wilt lekker uitwaaien in het bos of neemt de auto naar het strand bij Bussloo. Wat is er dan leuker dan een mand vol heerlijke verrassingen om honger en dorst te stillen? Wij van Shelter 36 leveren er een kleed en servetten bij.HOME  I    SHELTER  I   GALLERY  I  ARRANGEMENTEN  I   DROOMWERK
DEVENTER EN OMGEVING  I  PRIJZEN   I  CONTACT